Forum Replies Created
-
AuthorPosts
-
> ?
> Waarom heb je het nou over de top-11 van het pöllenregister, en niet over de top-12? Nr. 11 van het pöllenregister gaat niet eens mee, en nr. 12 wel, dus als je het over de top-12 had gehad, had je het over een een groter percentage van de pöllen-top die mee ging gehad, daarmee je eigen gemopper meer reden gevend!
> > Tja ik ken het gevoel. Van de top-11 in het pollenregister gaan er 10 mee. Oftewel, ik zal alleen tov dhr. Bons een plaatsje kunnen winnen.
> > De excursielijst is volgens mij een minuut geleden geupdated.
Waarom heb je het nou over de top-11 van het pöllenregister, en niet over de top-12? Nr. 11 van het pöllenregister gaat niet eens mee, en nr. 12 wel, dus als je het over de top-12 had gehad, had je het over een een groter percentage van de pöllen-top die mee ging gehad, daarmee je eigen gemopper meer reden gevend!
> Tja ik ken het gevoel. Van de top-11 in het pollenregister gaan er 10 mee. Oftewel, ik zal alleen tov dhr. Bons een plaatsje kunnen winnen.
> De excursielijst is volgens mij een minuut geleden geupdated.
Ipv dat er dus ‘jaar xx’ of ‘koploper xx’ staat kan er beter op de plaats van de ‘xx’ het begin alv nummer staan ipv het jaar, gevolgd door het %…
Mogelijk sinds 118ste (gokje?) ALV
Dit is 10/(129-118)= 90.9% aanwezig, ivm verslapen tijdens excursie eentje (een dure) gemist!
Mogelijk sinds 95ste (gokje?) ALV
Dit is 34/(129-95)= 100% aanwezig
Mogelijk sinds 86ste (gokje?) ALV
Dit is 36/(129-86)= 83.7% aanwezig
We moeten een tabelletje maken waarbij het aantal bijgewoonde ALV’s wordt gelinkt aan het aantal mogelijk te bezoeken ALV’s sinds het lidmaatschap, kort gezegd: presentpercentage, nog korter: %. Dan ziet de tabel er nog beroerder uit, want dan gaan de eerstejaars (1 uit 1)er met de pot vandoor…
Goed he
stopwatch? Om te watchen wanneer we stoppen? Of om op te nemen in hoeveel seconden we een krat Strorum wegtikken?
PS Smeerlap, ik kan je helaas geen tukplek aanbieden, want ik ben bij mijn ouders vrijdagavond… Iedereen is dus lekker uitgerust om op vakantie te gaan…

Je kan wel bij mij tukken.
Ben alleen pas om 11:30 terug van trainen> knapzak inhoud moet zijn:
chips, strorum, chocola voor de fondue EN alle miolnirvrouwen, bammetjes voor de 1e lunch (of hoeft dat niet?) en natuurlijk een stralend humeur!!
ik kan je helaas geen slaapplekje aanbieden, ben nl aan het stappen in Amsterdam de avond ervoor om in ieder geval zo brak mogelijk in de bus te stappen> Krijgen we nog ooit een serieuze paklijst? Ik moet ook nog langs albert heijn om mijn knapzak te vullen dus de tijd dringt voor de werkende man.
> Trouwens, ik ga er van uit dat we vroeg vertrekken, dus wie heeft er een slaapplaats voor vrijdagavnond a.s.?
:inruilen voor chocolade-fondue en frikadellen natuurlijk
> Wat moeten we dan met de kaassouflees en de kaasfondue?
> > > HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
> > > Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…> > > En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
Wat moeten we dan met de kaassouflees en de kaasfondue?
> > HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
> > Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…> > En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
> HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
> Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…> En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…
En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…

-
AuthorPosts