koek & zopie

Home Forums Stammtisch koek & zopie

This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by  admin 22 years, 2 months ago.

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #13890

    Douwe
    Participant

    Hallo, wat willen we allemaal eten op de excursie?
    Allereerst mijn 2 favorieten voor excursievoer:
    -chili
    -macaspinaspekjes

    En als de vega’s niks van zich laten horen krijgen ze gewoon elke dag rookworst. Van die vieze uit de Spessart (of Sauerland).

    #17032

    admin
    Keymaster

    Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…

    En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
    tjitte%20+%20worst.jpg

    #17033

    admin
    Keymaster

    > HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
    > Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…

    > En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…

    #17034

    admin
    Keymaster

    Wat moeten we dan met de kaassouflees en de kaasfondue?

    > > HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
    > > Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…

    > > En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…

    #17035

    admin
    Keymaster

    :inruilen voor chocolade-fondue en frikadellen natuurlijk

    > Wat moeten we dan met de kaassouflees en de kaasfondue?

    > > > HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
    > > > Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…

    > > > En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.