Home › Forums › Stammtisch › koek & zopie
This topic contains 4 replies, has 2 voices, and was last updated by admin 22 years, 7 months ago.
-
AuthorPosts
-
April 8, 2003 at 05:01 #13890
Hallo, wat willen we allemaal eten op de excursie?
Allereerst mijn 2 favorieten voor excursievoer:
-chili
-macaspinaspekjesEn als de vega’s niks van zich laten horen krijgen ze gewoon elke dag rookworst. Van die vieze uit de Spessart (of Sauerland).
April 8, 2003 at 06:30 #17032Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…
En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
April 8, 2003 at 07:17 #17033> HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
> Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…> En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
April 8, 2003 at 07:32 #17034Wat moeten we dan met de kaassouflees en de kaasfondue?
> > HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
> > Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…> > En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
April 8, 2003 at 07:37 #17035:inruilen voor chocolade-fondue en frikadellen natuurlijk
> Wat moeten we dan met de kaassouflees en de kaasfondue?
> > > HO! Geen kaas dat is nl errug ranzig en de vorige keer zat ik onder de uitslag van die smerige dingen. Ik ben geheel-worst-onthouder -> onthou dat!!
> > > Oorspronkelijk was die worst uit het sauerland niet eens zo vies, want tijdens het klaarstomen, is er flink van gesnoept…> > > En omdat het aso is om als kok zelf alles op te eten, hebben we wat ingredienten zelf toegevoegd en de naam van de bratworst verandert in worst-met-gesmolten-kaas…
-
AuthorPosts
You must be logged in to reply to this topic.